reklama
 
 

Seknutí rozhodčího vyšlo Vermetta draho. Nezahraje si 10 zápasů

17. 2. 2017
Tak Vermette ťal do rozhodčího  
Tak Vermette ťal do rozhodčího
Útočník Anaheimu Antoine Vermette dostal automatický desetizápasový distanc za to, že v úterním utkání NHL na ledě Minnesoty seknul hokejkou rozhodčího. Kvůli prvnímu trestu v třináctileté kariéře přijde čtyřiatřicetiletý Kanaďan o poměrnou částku z platu ve výši 97.222 dolarů (2,5 milionu korun). Vermette uhodil čárového rozhodčího zezadu do nohy ve třetí třetině krátce po buly ve středním pásmu, které prohrál. Útočníka, jenž neplatí za žádného bouřliváka, podle všeho naštvalo, že sudí vhodil puk dříve, než měl připravenou hokejku na ledě. Proti suspendaci se může Vermette odvolat ke komisionáři NHL a poté případně k nezávislému arbitrovi.

autor: ČTK | 17. 2. 2017

reklama
reklama
reklama

Sponzorované odkazy

reklama