reklama
 
 

Tvrdý trest. Diego Costa vulgárně urazil matku rozhodčího a osm zápasů si nezahraje

11. 4. 2019 13:19
Do konce letošního ročníku La Ligy si nezahraje španělský fotbalista brazilského původu a hvězdný útočník Atlétika Madrid Diego Costa. Za to, že hrubě urážel matku rozhodčího a arbitra navíc chytal za ruku.

Celý incident se seběhl ve 28. minutě víkendového utkání s Barcelonou, kdy Costa viděl z rukou sudího Jesuse Gila Manzana rovnou červenou kartu. V reakci na to měl třicetiletý útočník vulgárně urážet arbitrovu matku, navíc ho chytal za ruku, aby nemohl udělit další karty Costovým spoluhráčům.

Za každý z těchto prohřešků dostal od španělské federace trest na čtyři zápasy, v součtu si tedy už do konce sezony nekopne.

Sám Diego Costa provinění odmítá. "Nic hanlivého jsem rozhodčímu neřekl," tvrdí. Na jeho stranu se postavil i kouč Diego Simeone. "Řada hráčů říká to samé a takový trest nedostanou," divil se trenér.

Utkání nakonec ovládla Barcelona 2:0 a právě Atlétiku se na čele tabulky utrhla na 11 bodů.

autor: Jiří Škuba | 11. 4. 2019 13:19

Související

    Pokračujte dál

    Hlavní zprávy

    reklama
    reklama
    reklama
    reklama
    reklama
    reklama